Cargando Eventos
  • Este evento ha pasado.

 TRIMESTRE DELS DIJOUS

 

-Curs de 36 hores.

-12  Dijous de 17.00 a 20.00

-01, 08, 15, 22  i 29/10 ; 05, 12, 19 i  26/11; 03, 10 i 17/12

 

CONTINGUTS

-01/10- Taller avançat en tècniques de pintura decorativa

Aquest és un monogràfic de tècniques i de projecte. Realitzarem un objecte de fusta. Treballant amb una gama cromática i un tema per aconseguir una imatge de conjunt. L’objecte será la base on aplicarem diverses tècniques del taller d’iniciació: tintado i lavado i n’apendrem de noves : Craquelat a dos colors, decoupage bàsic i stencil amb 3D.

-08/10- Finalització del taller avançat

-15/10- Taller de Glaze

En aquest taller treballarem sobre dues basses: vidre i terracota. On aplicarem la técnica del glaze, conseguint uns acabats com pedra, zenc, llautó….Aplicable després en petites peces, un moble o una pared.

-22/10- Taller de rodet

Treballarem amb el rodet d’estampació, antiga técnica recuperada que es feia servir per pintar parets. Actualment podem aplicar el roller sobre mobles, teles, o qualsevol superficie que se’ns ocurreixi.

Practicarem sobre 4 superfícies: cartró, tela, fusta i farem pràctica sobre paret.

-29/10- Taller de transfer i envellit de fusta.

Aquí treballarem la técnica del transfer, que vol dir transferir la tinta d’una imatge sobre diverses superficies, sí! De qualsevol imatge, també d’una foto!.

Veurem diversos mitjans de transferencia, treballant sobre dos bases: fusta i tela.

Farem un exercici d’envellit de fusta, per aconseguir aquest loock vintage.

-05/11- Profundització en la técnica del transfer + Encerado expres.

Continuem amb el transfer!, Aquí farem dos exercicis: Transferirem sobre pedra i sobre fusta nova. Introduirem un nou mitjà de transferencia i farem els acabats del taller anterior.

Veurem la técnica del “encerado expres”, on “pintarem “ amb cera i pintura a la mateixa vegada.

-12/11- Taller de Projecte.

“Safata retro”, farem una safata amb un loock retro utilitzant la técnica del decoupage bàsic. Introduirem la pintura a l’oli per fer acabats diferents.

-19/11- Finalitzem safata retro

Farem els acabats de la safata, amb les pintures a l’oli. I prepararem les bases pel proper taller.

-26/11- Taller d’óxids.

En aquest taller apendrem a imitar l’afecte òxid. Farem un òxid de ferro sobre metall del que en farem un penjador sobre fusta envellida. I un òxid de coure sobre fusta.

-03/12- Taller de metàlics

Treballarem amb els colors metàlics: plata, oro nuevo, oro viejo, cobre, cobre viejo, i amb diferents combinacins de colors i diverses tècniques, com lavado i encerado expres.

-10 i 17/12-Taller de Nadal

Realitzarem un calendari perpetuu.

PREU

-80 €/mes.

-Suplements: 6-10  €, depenent les bases que fem servir.  La resta de materials (Pintura, ceres, vernís, olis…..) estan inclosos. Quan realitzem el taller de renovación expres, els materials de cadesqú no estan inclosos.

Deja tu comentario